SLN cere justiției să vândă nava "Grandiosa"

3145
SLN cere justiției să vândă nava
La solicitarea echipajului de pe nava "Grandiosa", sub pavilion Panama, abandonată în portul Constanța, Sindicatul Liber al Navigatorilor se va implica în recuperarea salariilor restante.
După cinci luni, în care au bătut la multe uși fără niciun rezultat, cei 14 navigatori români au înțeles că nicio instituție sau organizație din România nu îi poate ajuta, cu excepția SLN.
"Echipajul ne-a delegat să începem demersurile în justiție, în numele lui. La această dată, cei 14 navigatori au de primit suma de 230.000 de euro. Pe data de 21 septembrie 2011, vom începe demersurile pentru vânzarea navei, la Tribunalul Constanța. Etapele ce vor urma sunt: obținerea titlului executoriu, procedura de vânzare, publicitatea internațională, licitația internațională, vânzarea efectivă, repartizarea banilor conform tabelului creditorilor. Având în vedere că România dispune de legislația adecvată, sperăm ca în decurs de 5 – 6 luni să recuperăm salariile navigatorilor" - a declarat Adrian Mihălcioiu, liderul sindicatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde