Sindicatul SED LEX, din Finanțele Publice Constanța, cere demiterea președintelui ANAF

255
Sindicatul SED LEX, din Finanțele Publice Constanța, cere demiterea președintelui ANAF - sindicatul-1447355014.jpg

Articole de la același autor

La chemarea Sindicatului SED LEX, circa 400 de lucrători din cadrul Admi-nistrației Județene a Finanțelor Publice Constanța au întrerupt lucrul pe data de 12 noiembrie 2015, la Constanța și Medgidia, între orele 11 și 14. "Protestăm împotriva comportamentului abuziv al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Gelu Ștefan Diaconu. Solicităm demiterea lui", a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Claudiu Anghel, liderul sindicatului SED LEX.


Organizațiile din cadrul Federației SED LEX sunt în conflict deschis cu șeful ANAF. Ele au mai organizat acțiuni de protest pe 3 noiembrie, la acea dată acuzându-l pe Gelu Ștefan Diaconu că a schimbat componența comisiilor în cadrul examenelor de promovare, în timpul derulării procedurilor. 


În urma protestelor, pe data de 9 noiembrie, șeful ANAF i-a destituit pe Ioan Dragomir și Marian Bosianu, directorii direcțiilor regionale a finanțelor publice din Timișoara și Iași.


"Există persoane care cred că sprijinul politic sau manipularea sindicatelor sunt lucruri mai im-portante decât procesul de reformă  a ANAF. Măsura dispusă astăzi reprezintă un mesaj foarte clar că nu este deloc așa", susținea pre-ședinte ANAF într-un comunicat de presă. 


Tot în cursul zilei de astăzi, Gelu Ștefan Diaconu a dat publicității un comunicat de presă în care îi aduce grave acuzații lui Vasile Marica, liderul Federației sindicale SED LEX. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Stire din Economie : Două noi ghiduri pentru contribuabili
Marţi, 10 Noiembrie 2015
Stire din Economie : PE CINE A DEMIS ȘEFUL ANAF
Pagina a fost generata in 0.3379 secunde