Sfaturi pentru constănțenii care aleg litoralul bulgăresc

84
Sfaturi pentru constănțenii care aleg litoralul bulgăresc - turistinbulgaria-1372941287.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii Travel Planner recomandă turiștilor români care aleg litoralul bulgăresc:




- Să își cumpere asigurări de sănătate de la agenția de turism. Nu sunt obligatorii, dar sunt recomandabile, pentru că oricând pot apărea probleme de sănătate, de la simple insolații sau tăieturi, leziuni, până la probleme mai grave, accidente etc. De exemplu, pentru 6 nopți în Bulgaria, o asigurare costă 24 de lei, dar acoperă suma de 50.000 de euro.
- Să își cumpere asigurare storno, care poate garanta returnarea banilor pentru concediul ales dacă intervine ceva neprevăzut și grav - deces în familie, boală, accident, deteriorarea domiciliului etc. Firește, aceste situații trebuie dovedite cu acte. Valabilitatea acestei polițe începe cu ora 24.00 a zilei în care s-a plătit prima de asigurare, însă nu mai devreme de 30 de zile anterioare datei destinate prestării primului serviciu turistic achiziționat prin contractul de comercializare a serviciilor turistice.       
- Să anunțe agenția de turism sau hotelul în cazul în care nu pot ajunge în prima zi de cazare la destinația aleasă, din diverse motive. Hotelul poate păstra camera în cazul în care turiștii anunță când pot veni, însă în cazul neprezentării neanunțate (No Show), aceștia riscă să își piardă camera, dacă este un grad mare de ocupare, și să nu se mai poată caza.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6671 secunde