Serviciu gratuit pentru firmele dobrogene care au nevoie de sprijin

206
Serviciu gratuit pentru firmele dobrogene care au nevoie de sprijin - serviciugratuitpentrufirmeledobr-1588783783.jpg

Articole de la același autor

Enterprise Europe Network Constanța din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța lansează campania "EEN Can Help". Ea are scopul de a oferi sprijin firmelor din regiunea noastră pentru accesarea piețelor internaționale, în aceste momente de impas și transformare.

"Dacă aveți nevoie de furnizori, căutați soluții alternative de aprovizionare, nu aveți acces la materii prime, căutați tehnologii pentru reconversia producției, sau aveți orice altă problemă ce ține de competența noastră, vă rugăm să ne contactați. Serviciile oferite de Enterprise Europe Network sunt gratuite. Echipa Enterprise Europe Network Constanța este pregătită să vă ofere suport! Scrieți-ne un mesaj cu problema / nevoia / tema de dezvoltare și toate datele de contact la: [email protected], iar un consultant EEN vă va contacta în cel mai scurt timp posibil. Ne găsiți în mediul online pe site-ul www.een-romania.ro și pe Facebook (https://www.facebook.com/een.constanta). Actualizăm platformele în permanență cu informații, resurse, finanțări, evenimente online", se arată în comunicatul dat publicității.

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene, cea mai mare rețea care sprijină întreprinderile din peste 60 de țări din întreaga lume.

Mai multe detalii despre această rețea puteți găsi în link-ul următor: https://een.ec.europa.eu/



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2912 secunde