Seminar privind problemele cele mai fierbinți ale relațiilor de muncă

366
Seminar privind problemele cele mai fierbinți ale relațiilor de muncă - seminarprivindproblemelecelemaif-1560550883.jpg

Articole de la același autor

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, organizează în data de 20 iunie 2019, începând cu ora 10, în sala de conferințe a CCINA, seminarul: "Aspecte actuale ale relațiilor de muncă în România și Uniunea Europeană".
Centrul Enterprise Europe Network Constanța dorește să ofere mediului de afaceri local informații utile pentru o integrare cât mai bună în piața unică europeană. Totodată urmărește și problemele reale cu care se confruntă firmele. 


În cadrul evenimentului vor fi prezentate teme actuale privind relațiile de muncă, legislația europeană în materie, respectiv noile standarde minime pentru condițiile de muncă (propunerile Comisiei Europene din Directiva privind transparența și previzibilitatea condițiilor de muncă ). De asemenea, vor fi abordate unele aspecte ale relațiilor de muncă în România: lipsa forței de muncă necesară în unele domenii (turism, construcții civile și industriale, construcții și reparații nave, agricultură etc.), contractele de muncă colective, contractele de muncă atipice, angajarea lucrătorilor din alte țări sau transferul lucrătorilor români în străinătate.


Evenimentul se adresează reprezentanților mediului de afaceri - companii în calitate de angajatori, firme de recrutare forță de muncă, asociații profesionale - dar și juriștilor, avocaților, reprezentanților angajaților. Se propune o abordare pragmatică a tematicilor, urmărindu-se atât aspectele teoretice, dar și cele practice, participanții putând găsi răspunsuri la problemele cu care se confruntă în domeniul relațiilor de muncă.


Participarea este gratuită și trebuie confirmată până pe data de 19 iunie 2019, la e-mail: [email protected].


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0518 secunde