Seminar privind legislația maritimă comunitară

263
Seminar  privind legislația maritimă comunitară - seminar-1539005810.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Navală Română organizează, cu sprijinul Agenției Europene pentru Siguranță Maritimă (EMSA), seminarul privind legislația maritimă comunitară.

Evenimentul are loc în Constanța, la sediul central al ANR, în perioada 9 - 11 octombrie 2018.

Seminarul se adresează personalului Autorității Navale Române, Universității Maritime din Constanța, Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", ai Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturile Navale CERONAV și Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Pe parcursul a două zile, experții EMSA și cei români vor împărtăși din experiența lor în problemele privind activitățile de port state control, siguranță și securitate maritimă, monitorizarea traficului de nave, legislația maritimă de mediu, echipamentul maritim și răspunsul la poluare. Se oferă astfel participanților o imagine de ansamblu asupra instituțiilor europene și asupra procesului legislativ european, dar și asupra directivelor Uniunii Europene relevante, în scopul perfecționării personalului din serviciile de specialitate ale administrațiilor maritime și ale altor instituții de profil.

Agenția Europeană pentru Siguranță Maritimă (EMSA) asigură expertiză tehnică, asistență operațională și sprijin pentru activitățile de pregătire, pentru îmbunătățirea siguranței maritime, pregătirea și capacitatea de reacție în caz de poluare, securitate maritimă, prevenirea poluării marine, precum și condițiile de muncă și viață ale navigatorilor. Activitățile de pregătire ale EMSA sunt reprezentate de seminarii, grupuri de lucru și zile informative și acoperă toate domeniile pentru care agenția are mandat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Economie : Școală de vară la CERONAV
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Economie : Eveniment important la CERONAV
Pagina a fost generata in 0.3937 secunde