Al 19-lea magazin din România

Selgros Constanța Nord dă startul la cumpărături!

2852
1

Articole de la același autor

Selgros Cash & Carry a deschis în această dimineață al doilea magazin propriu din Constanța și al nouăsprezecelea pe care îl deține în România.

Surprizele încep încă din prima zi. Astăzi, clienții care cumpără de minimum 300 de lei din noul magazin Selgros Constanța Nord vor primi premii în bonuri valorice de 500, 100 sau de 30 de lei. În plus, pe lângă promoțiile de sărbători existente în toată rețeaua Selgros, câteva sute de produse vor avea prețuri speciale, valabile numai în Constanța, în prima săptămână de funcționare, așadar spor la cumpărături!

Magazinul Selgros Constanța Nord este amplasat pe Bulevardul Tomis nr. 387, într-o zonă comercială cu trafic intens. Reprezentanții acestuia spun că aici clienții au la dispoziție un sortiment de 41.000 de produse alimentare și nealimentare, pe o suprafață de vânzare de 10.000 de metri pătrați.

Totuși, de ce un al doilea astfel de magazin în Constanța? Directorul executiv al Selgros Cash & Carry România, Alexandru Vlad, dă și răspunsul: "Era foarte greu cu magazinul din sud, de la Agigea, să ne atingem clientela din nord. Zona de nord a devenit în ultimii ani cea mai dezvoltată. Mamaia era foarte importantă pentru noi. În 2011 nimeni nu mai e dispus să petreacă 40 - 45 de minute în trafic pentru a se aproviziona".

Gheorghe Hagi dă autografe

Cu ocazia deschiderii acestui nou magazin, Selgros devine partener oficial al Academiei de fotbal "Gheorghe Hagi" din Constanța. Pentru a marca această colaborare, Gheorghe Hagi va oferi clienților Selgros o sesiune exclusivă de autografe, vineri, 9 decembrie, între orele 15.00 și 16.00, în magazinul Selgros Constanța Nord.

"Puterea unui sportiv vine din alimentație și odihnă. De odihnă avem noi grijă, la fel ca și de antrenamente, iar de alimentație se ocupă acum Selgros. Sper să scoatem sportivi de performanță, la nivelul cel mai înalt. Unii dintre ei vor fi ambasadorii României. Noi doream acest parteneriat cu o marcă importantă, care să ne susțină din punct de vedere alimentar. Cel mai bine și cel mai repede ne-a înțeles Selgros", a precizat Gheorghe Hagi.

Parteneriatul are în vedere, din partea Selgros, asigurarea a trei mese pe zi pentru cei 66 de tineri care fac parte din programul permanent de formare al Academiei, dar și a celorlalți, atunci când este cazul, în total 300 de tineri.

v v v

Selgros a investit în magazinul din Constanța aproximativ 20 de milioane de euro și a creat 260 de noi locuri de muncă. Acesta este amenajat conform noului concept Selgros, care oferă clienților un ambient prietenos, elegant și eficient, cu accesibilitate maximă pentru toate produsele. Vor fi disponibile și carmangeria, rotiseria și pescăria, ale căror produse se bucură de o mare apreciere în rândul clienților fideli Selgros.

Compania Selgros Cash&Carry România face parte din grupul elvețian TransGourmet Holding SE și este de peste zece ani unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc.

Selgros deține 19 magazine în România și a înregistrat în anul 2010 o cifră de afaceri de 3,2 miliarde lei și un profit de peste 100 de milioane de lei.

Comentează știrea

ismail b.
6 decembrie 2011
alimentara

alimentara MAX din piata grivitei este un loc unde nu va recomand sa faceti cumparaturi, pe langa faptul ca preturile nu deloc mici au angajat un rom tanar si impertinent un paznic care prin comportamentul lui goneste clientii civilizati,de ce nu au un sistem video de supraveghere

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Prima strigare pentru vacanța de Paște
Pagina a fost generata in 1.523 secunde