Șeful adjunct al misiunii britanice în România, în vizită la CCINA

375
Șeful adjunct al misiunii britanice în România, în vizită la CCINA - vizitaccina-1340900216.jpg
Conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) a primit ieri vizita oficială a șefului adjunct al misiunii britanice în România, Esther Blythe. Aceasta a fost însoțită, în vizita sa, de Mihaela Dodoiu, consultant al Secției Comerciale din cadrul Ambasadei Marii Britanii la București.
În cadrul întâlnirii s-a discutat îndeosebi despre oportunitățile existente în județul Constanța pentru potențialii investitori britanici, precum și modalitatea de cooperare între ambasada britanică și Camera de Comerț Constanța, pentru susținerea și încurajarea investițiilor în această regiune.
Importanța pe care o are Portul Constanța, atât ca port maritim, cât și fluvial, precum și principalele facilități pe care acesta le oferă au fost prezentate, pe larg, de către președintele CCINA Constanța, Mihai Daraban. Bineînțeles, acesta a făcut referire și la potențialul turistic al litoralului, activitatea din domeniul agriculturii, industriei alimentare și energiei, dar și importanța pe care o are Canalul Dunăre - Marea Neagră.
Șeful adjunct al misiunii britanice s-a interesat în mod deosebit despre domeniile de activitate în care oamenii de afaceri britanici interesați de județul Constanța ar putea să investească. Potrivit președintelui CCINA, companiile din Marea Britanie ar putea investi în Portul Constanța, dar și în agricultură, turism sau energie verde.
"În demersurile sale de dezvoltare a relațiilor economice și de cooperare ale firmelor constănțene cu parteneri din Marea Britanie, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța va colabora cu Ambasada Marii Britanii de la București pentru a facilita contactele dintre mediile de afaceri din cele două țări", au subliniat reprezentanții CCINA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2818 secunde