Sechestru pe acțiunile deținute de statul român la OMV Petrom

142
Sechestru pe acțiunile deținute de statul român la OMV Petrom - sechestru-1418403380.jpg

Articole de la același autor

Societatea civilă profesională de executori judecătorești "Mazilu și Asociații", la cererea societăților Multipack SRL, Starmill SRL, European Food SA și persoanei fizice Ioan Micula, a informat Ministerul Finanțelor Publice că a întocmit procesul verbal de sechestru, în dosarul de executare nr. 22/2014, asupra acțiunilor deținute de statul român la SC OMV Petrom SA.

Printr-un comunicat de presă, ministerul informează opinia publică următoarele: "Împotriva acestui act de executare silită, ca și împotriva tuturor actelor de executare întocmite în cadrul aceluiași dosar de executare, Ministerul Finanțelor Publice a formulat contestație la executare în fața instanțelor judecătorești naționale.

De asemenea, după primirea procesului verbal de sechestru anterior menționat, Ministerul Finanțelor Publice a informat Autoritatea de Supraveghere Financiară și Departamentul pentru Energie.

În final, menționăm că diferendul în fața Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții dintre România și societățile Multipack SRL, Starmill SRL și European Food SA, precum și per-soanele fizice Ioan Micula și Viorel Micula nu este finalizat, România, prin Ministerul Finanțelor Publice, solicitând anularea hotărârii arbitrale din 11 decembrie 2013." 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1328 secunde