Se lansează "Topul societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2011"!

Luni, 05 Noiembrie 2012
178

Articole de la acelaşi autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează miercuri, 7 noiembrie, cea de-a XIX-a ediție a "Topului societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2011", cel mai important eveniment anual al comunității de afaceri locale.

În cadrul festivității care va avea loc la Complexul Melody din Mamaia, începând cu ora 18.30, vor fi premiați cei mai importanți operatori economici din județ, ce au avut performanțe economico - financiare notabile în anul 2011. De asemenea, la eveniment va avea loc lansarea oficială a catalogului "Topul județean al societăților comerciale din județul Constanța 2011", cel mai profesional și prestigios clasament al firmelor realizat anual de CCINA Constanța.

Șa ceremonie vor participa peste 300 de oameni de afaceri și manageri din județ, alături de oficialități centrale și locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța, reprezentanți ai partenerilor și sponsorilor evenimentului și reprezentanți ai mass-media locale.

Topul firmelor, realizat de CCINA Constanța, în conformitate cu prevederile stipulate în Legea nr. 335/2007 a Camerelor de Comerț și Industrie din România, este un barometru al realității economice județene, reprezentând, totodată, o recunoaștere a meritelor și reușitelor pe care oamenii de afaceri și managerii companiilor locale le-au obținut în anul precedent.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2604 secunde