Se lansează pachetele turistice pentru sezonul estival 2014

160
1
Se lansează pachetele turistice pentru sezonul estival 2014 - -1384337392.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14 - 17 noiembrie are loc la Romexpo, în Capitală, Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, manifestare la care se vor lansa pachete turistice  de tip "Turbo Early Booking" (program cu reduceri speciale valabile doar până la sfârșitul anului, unde pachetele turistice pot fi mai ieftine cu până la 40-50%), "Early Booking" (programul este valabil până la data de 31 martie, iar discounturile sunt de 30-40% ), oferte "First Minute", au anunțat reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării.


"Este o premieră pentru litoralul românesc ca în luna noiembrie să pregătim deja sezonul estival 2014. Pachetele turistice speciale pentru vara 2014 se vor lansa în cadrul Târgului de Turism al României, aplicându-se și discounturi speciale de până la 40%. Este  important de menționat faptul că tarifele practicate pe litoralul românesc nu au mai suferit modificări în ultimii doi ani, ținând cont de rata inflației și criza economică și nu vor crește nici în anul 2014,  litoralul rămânând cea mai accesibilă destinație de vacanță. Pentru un grad sporit de atractivitate, pe litoralul românesc s-au demarat deja proiecte de reabilitare a plajelor, de cosmetizare a stațiunilor și de dezvoltare a întregii infrastructuri turistice, semn că deja pregătim sezonul estival 2014", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.
 


Comentează știrea

replicas hermes china
20 noiembrie 2013
replicas hermes china

fake hermes herbag Stiri Economie : Se lansează pachetele turistice pentru sezonul estival 2014 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replicas hermes china http://www.cni.com.uy/images/fake-hermes-birkin-bag-price.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Înșelăciune cu pachete turistice
Pagina a fost generata in 0.5463 secunde