Se deschide EXPO ONG!

171
Se deschide EXPO ONG! - sedeschideexpo-1453312697.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța participă, în perioada 22 - 24 ianuarie 2016, la evenimentul "EXPO ONG - implică-te în comunitatea ta!", se arată în comunicatul dat publicității.

Evenimentul este organizat la Maritimo Shopping Center, de Coaliția ONG-urilor Constănțene și cuprinde 17 entități din următoarele domenii: educație, cercetare, antreprenoriat, mediu, artă, dezvoltare personală, sănătate și sport.

În cadrul acestei manifestări, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură va prezenta activitatea desfășurată, precum și serviciile oferite firmelor constănțene.

CCINA Constanța este o organizație autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, nonprofit, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Sub sloganul "Împreună pentru afacerea ta", CCINA Constanța susține comunitatea de afaceri, în toate demersurile întreprinse, oferind informații utile și sprijin în dezvoltarea de noi parteneriate de afaceri și mijloace eficiente de promovare a produselor și serviciilor firmelor constănțene. În stan-dul CCINA Constanța va fi reprezentat și Centrul Entrerprise Europe

Network Constanța. Rețeaua europeană Enterprise Europe Network continuă să fie, și în perioada 2015 - 2020, cea mai importantă și reprezentativă rețea europeană de centre care sprijină întreprinderile, organizațiile de afaceri și profesionale, agențiile de dezvoltare, institutele de cercetare, parcurile tehnologice, clusterele și universitățile, să beneficieze de avantajele pieței unice europene pentru dezvoltarea acestora prin inovare și internaționalizare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Social : Vacanțe cu reduceri, pentru constănțeni
Pagina a fost generata in 0.5888 secunde