Se anunță o creștere cu 20% a numărului de turiști care ajung vara aceasta pe litoral

109
1
Se anunță o creștere cu 20% a numărului de turiști care ajung vara aceasta pe litoral - plaja2-1366885801.jpg
Nici măcar nu s-a dat startul sezonului estival 2013, că deja se anunță o creștere destul de consistentă a numărului de turiști care ajung vara aceasta pe litoral.

"Potrivit trendului ascendent al vânzărilor de vacanțe pe litoral de la începutul acestui an estimăm o creștere de 15 - 20% a numărului de turiști pentru întregul sezon, comparativ cu cei aproximativ două milioane ajunși anul trecut în stațiunile românești de la Marea Neagră", au precizat reprezentanții unuia dintre cei mai importanți touroperatori pentru litoralul românesc, Mareea. Potrivit acestora, mulți dintre turiști au înțeles importanța achiziționării de servicii turistice prin programele early booking, fapt care îi avantajează atât pe ei - beneficiază de importante reduceri, cât și pe agențiile sau hotelierii care au aderat la aceste programe.

Comentează știrea

10 Things to Consider While Buying an Event Tent
15 martie 2015
10 Things to Consider While Buying an Event Tent

Contact us today to find out how we can help you have the perfect event, occasion or wedding with our high end marquee hire service. 10 Things to Consider While Buying an Event Tent http://www.eventtentsforsales.com/10-things-consider-buying-event-tent.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9771 secunde