SCUMPIRI, DAR ȘI IEFTINIRI / Iată ce ne așteaptă de azi

165
SCUMPIRI, DAR ȘI IEFTINIRI / Iată ce ne așteaptă de azi - scumpiri-1427895442.jpg

Articole recomandate

1 aprilie vine cu vești bune dar și rele. Începând de astăzi se dă startul ieftinirii gazelor și medicamentelor, dar și scumpirii țigărilor. Tot începând din această lună, am putea asista la ieftinirea laptelui, iar pentru cei care vor să meargă în străinătate, pașapoartele vor putea fi expediate la domiciliu, notează realitatea.net.


Fumătorii vor scoate de astăzi mai mulți bani din buzunar deoarcece cresc accizele. Acest lucru va duce la scumpirea țigărilor cu aproape 25 de bani pentru un pachet.

O altă noutate - dispar cotele de lapte! Această schimbare este echivalentă cu eliberarea intrării în România pentru importurile ieftine. Sindicatele și patronatele din agricultură avertizează că acest lucru ar putea să însemne o invazie a importurilor ieftine.

O altă schimbare care are loc în această lună - pașapoartele vor putea fi expediate la domiciliu pentru cei care vor cere acest lucru. Mai exact, la cererea solicitanților, pașaportul simplu electronic poate fi expediat contra cost la domiciliul titularului, prin servicii de curierat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Martie 2015
Stire din Economie : Veste proastă pentru FUMĂTORI!
Pagina a fost generata in 0.468 secunde