Salvarea agențiilor de turism constănțene vine din… aer

1179
2
Salvarea agențiilor de turism constănțene vine din… aer - avion-1328283083.jpg
Agențiile de turism constănțene fac față destul de greu acestei perioade și asta deoarece clienții dornici să cumpere vacanțe au putut fi numărați pe degete în prima lună a lui 2012. Vacanța de iarnă abia a trecut și, așa cum vă prezentam și în urmă cu mai multe zile, constănțenii nu se înghesuie să petreacă Valentine’s Day cine știe pe unde. Așadar, până spre Paște, vânzările nu vor fi deloc prea consistente.

La supraviețuirea agențiilor de turism locale a ajuns să contribuie acum în special vânzarea biletelor de avion. De la an la an apetitul constănțenilor pentru călătoria cu avionul a crescut, așadar indiferent de perioadă această activitate aduce sume frumușele. "Ce se mai vinde acum sunt biletele de avion și vacanțele Early Booking. În rest, vânzările merg foarte, foarte slab", a precizat reprezentantul unei agenții locale de turism.

Cele mai multe bilete de avion se cumpără de la Constanța pentru țări ca Italia, Spania, Turcia și Germania.

În plus, și constănțenii trecuți de prima tinerețe, dar cu poftă de plimbări, sunt clienți deloc de neglijat. În această perioadă vacanțele din programele pentru seniori sunt la mare căutare de cei pentru care nu plata căldurii reprezintă acum o adevărată problemă.

În general, pentru înscrierea turiștilor în programul de seniori este necesar ca în camera rezervată să existe cel puțin o persoană cu vârsta minimă de 50 de ani, sau 55, în funcție de ofertă.

Și, în ciuda a ceea ce se crede despre persoanele de peste 50 - 55 de ani, mulți dintre ei deja pensionari, numărul doritorilor de vacanțe nu este chiar mic.

Multe dintre ofertele din pro-gramele pentru seniori sunt și greu de refuzat. De exemplu, opt zile (șapte nopți de cazare) la un hotel de trei stele din Grecia - Paralia Katerini costă 129 de euro de persoană, la care se adaugă alți în jur de 200 de lei/persoană pentru transportul cu autocarul. În acest preț este inclusă și o excursie la Complexul monahal de la Meteora. Cei mai pretențioși pot petrece opt zile în Tenerife, una dintre cele mai frumoase insule din lume, însă în acest caz vacanța costă peste 450 de euro/persoană, cu biletul de avion inclus.

Comentează știrea

nae
4 februarie 2012
exact virsta fostilor securisti aflati la tinerete in vremurile impartirii cascavalului

Hotii ,securistii,membrii pcr care si-au asigurat batrinetele si firmele odraslelor,afaceri cu statul care nu mor niciodata,legaturi cu clasa politica ptr idei de investitii.Odihna binevenita ptr saracirea populatiei care nu isi mai permite nici o vacanta de o saptamina la munte care inainte era ceva banal.Poate nimeresc pe vreo Costa Concordia si face dumnezeu dreptate

nicolaie
4 februarie 2012
turism

In atentia agentiilor de turism!!!!! Este datoria dvs. sa faceti cunoscut celor care se incumeta sa vina la Constanta, urmatoarele:parcurile nu au banci pe timp de iarna ?! trotuarele sunt in continuare blocate de autoturisme,maidanezii nu au fost nicodata mai multi ca acum,feriti-va de piata Ovidiu ( s-ar putea sa va cada ceva in cap) tot pe acolo mijlocul strazilor este ocupat de shawarma rest. ,iar primarul se pregateste de transferul tronului catre fiul cel major,printr-o sarbatoare care va fi mai mare ca cea din nord-coreea. cu toate astea in minte..poftiti si va minunati. asta e constanta noastra mutilata la max. de un populist nenorocit, sustinut de "dar noi bietii pensionari din epoca de aur.." "EPOCA DE AUR"????? A TRECUT .BINE ATI VENIT LA REALITATE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.259 secunde