Salariile directorilor companiilor de stat rămân plafonate

2565
Salariile directorilor companiilor de stat rămân plafonate - 722820ioanamuntean-1325691674.jpg
Salariile directorilor regiilor și companiilor cu capital majoritar de stat rămân plafonate la nivelul remunerațiilor de secretar de stat, printr-un memorandum adoptat în ședința de marțea trecută, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.

Un memorandum similar fusese adoptat și la începutul anului 2011, pentru plafonarea salariilor directorilor companiilor de stat.

De asemenea, prin acel memorandum reprezentanții statului în consiliile de administrație ale acestor unități vor avea, în continuare, indemnizațiile limitate la nivelul a 1% din indemnizația directorului agentului economic respectiv.

Limitările vor fi impuse cel puțin până în luna februarie, când Guvernul urmează să adopte bugetele de venituri și cheltuieli pentru agenții economici vizați.

Soluția memorandumului a fost aleasă provizoriu de Guvern, în condițiile în care parlamentul era în vacanță parlamentară, pentru ca după începerea sesiunii legislative să se adopte o ordonanță de urgență pentru continuarea măsurii de plafonare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Salariile profesorilor vor crește
Pagina a fost generata in 0.211 secunde