Salariaţii de la CELCO care se vaccinează primesc o primă în valoare de o mie de lei

5064

Articole de la același autor

Grupul de firme CELCO este un exemplu de solidaritate socială, de grijă față de propriii angajați și de susținere a comunității locale pentru a reveni la normalitate. Iată, în aceste momente de profundă criză sanitară, a decis să vină în ajutorul lucrătorilor săi și a familiilor lor, printr-o campanie de informare și de vaccinare în rândul angajaților.

Centru mobil de vaccinare la fabrica CELCO

„Observăm că există temeri în ambele situații: atât în ceea ce privește vaccinarea cât și efectele infectării din lipsa vaccinării. De aceea discutăm deschis cu angajații CELCO și îi îndrumăm să facă alegeri informate pentru sănătatea comunității, a celor apropiați, dar mai ales pentru sănătatea proprie. CELCO s-a alăturat campaniei de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 și a organizat joi, 21 octombrie 2021, un centru mobil, chiar în sediul fabricii de BCA din Constanța, contribuind astfel la procesul de imunizare colectivă. Proiectul este coordonat de DSP Constanța, alături de care pe toată durata pandemiei am luptat pentru limitarea răspândirii și combaterea virusului. Prin această acțiune, numărul persoanelor vaccinate în cadrul companiei a depășit pragul de 80%, ceea ce conferă o siguranță suplimentară că activitatea în fabrici se desfășoară aproape în condiții de normalitate, în contextul pandemic actual”, a declarat, pentru cotidianul „Cuget Liber”, directorul comercial Irina Odor.



Stimulente financiare pentru revenirea la normalitate


Modul în care grupul de firme CELCO acționează în situația de criză pandemică este un factor determinant pentru timpul de așteptare rămas până la revenirea la normalitate. Compania CELCO respectă toate prevederile și protocoalele de securitate, oferind tuturor angajaților materiale de protecție, dar și stimulente financiare.

Niculae Dușu, președintele consiliului de administrație al companiei CELCO a declarat: „Am decis să le acordăm salariaților care se vaccinează cu a doua doză, cu doză unică, dar și celor care își vor prelungi imunitatea cu a treia doză, o primă în valoare de 1.000 lei, la atingerea ratei de vaccinare de 90% în cadrul companiei CELCO. Este în responsabilitatea noastră să ne asigurăm că salariații sunt sănătoși și că ne putem continua activitățile în condiții normale. Doar prin implicare putem să rămânem un sprijin pentru angajați, societatea civilă și economia românească.

Donații pentru sistemul sanitar

Vă reamintim, stimați cititori, că în aprilie 2020, la debutul pandemiei, când nu se găseau materiale sanitare pe piața din România, CELCO Grup a achiziționat și a donat o primă tranșă de 18.500 de măști de protecție, necesare cadrelor medicale din Spitalul Județean de Urgență din Suceava, Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Andrei”, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța. De asemenea, medicilor de familie din Constanța le-au fost donate 1.300 măști de protecție.

Ulterior, în perioada primului val al pandemiei, CELCO Grup a direcționat peste 500.000 de euro spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Spitalul de Pneumoftiziologie Palazu, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și Direcția de Sănătate Publică Constanța, oferind echipamentele necesare pentru lupta cu virusul.

Aceste ajutoare se adaugă multor alte donații făcute Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța de-a lungul ultimilor ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4732 secunde