S-a redeschis centrul de vaccinare din SNC. Sindicatul a lansat un apel de suflet către angajați și colaboratori

123
S-a redeschis centrul de vaccinare din SNC. Sindicatul a lansat un apel de suflet către angajați și colaboratori - saredeschiscentruldevaccinaredin-1635270106.jpg

Articole de la același autor

Șantierul Naval Constanța se numără printre companiile constănțene care dau dovadă de responsabilitate față de proprii angajați și față de comunitate. Iată, din dorința ca activitățile de pe platformele de lucru, din docuri și halele de producție, din laboratoare și birouri să se desfășoare în condiții de securitate sanitară, Șantierul Naval Constanța, în colaborare cu conducerea DSP și cu sprijinul Sindicatului Liber al Navaliștilor, a redeschis centrul de vaccinare. Unitatea este situată la primul etaj al clădirii P+2, de lângă poarta nr. 1 de acces în șantier. Programul de vaccinare este următorul: în zilele de marți și joi, în intervalul orar 9.00 -14.00.

Programul de vaccinare se adresează salariaților din SNC și familiilor lor, subcontractorilor și colaboratorilor șantierului. Programarea se face utilizând adresa de e-mail [email protected], direct la pontatoare sau la telefoanele interne: 130, 375, 152, 155, 475.

În susținerea acestei campanii de vaccinare împotriva virusului SARS-COv2, Sindicatul Liber al Navaliștilor a dat startul la vaccinare, începând chiar cu președintele organizației, Dede Perodin.

Totodată, sindicatul a adresat următorul apel de suflet către angajații SNC, familiile lor, subcontractorii și colaboratorii societății: „Vaccinați-vă pentru a ne putea menține sănătatea nealterată! Dragi colegi, sănătatea este bunul cel mai de preț al vieții noastre și a celor pe care îi iubim: familie și prieteni. De ea depinde împlinirea viselor și proiectelor de viață ale fiecăruia dintre noi și tot de ea depinde realizarea obiectivelor pe care compania în care muncim și le-a propus!”



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1346 secunde