S-a mărit lista unităților de cazare înscrise în programul "O săptămână la munte"

211
S-a mărit lista unităților  de cazare înscrise în programul

Articole de la același autor

Din păcate, zăpadă nu prea mai găsim la această oră la munte, însă cel puțin ne putem bucura de o săptămână relaxantă la prețuri foarte bune! Până la sfârșitul lunii martie se derulează programul special "O săptămână la munte", gândit și pus în practică de Federația Patronatelor din Turismul Românesc și ANAT.
Vestea bună pentru constănțenii care vor să petreacă o săptămână la aer curat, departe de agitația orașului, este că lista unităților de cazare înscrise în acest program s-a mărit. La această oră, 32 de hoteluri, vile și cabane de la munte își așteaptă musafirii. Acestea se găsesc în stațiuni ca Băișoara, Băile Herculane, Bran, Bușteni, Călimănești, Câmpulung, Fântânele, Gura Humorului, Mo-ieciu de Sus, Poiana Brașov, Po-iana Țapului, Predeal, Sinaia și Vatra Dornei.
Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopți, fără servicii de masă, sunt de 161 lei/sejur la hotel, vilă, cabană de două stele, 258 lei/sejur la hotel, vilă, cabană de trei stele și de 368 lei/sejur la hotel, vilă de patru stele.
Durata sejurului de cinci nopți începe duminică și se termină vineri, iar biletele cumpărate nu sunt transmisibile. Taxa hotelieră se achită separat, de către turist, la recepția hotelului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Gata vacanța! Înapoi în bănci
Pagina a fost generata in 0.576 secunde