S-a înființat Uniunea Confederațiilor Patronale Independente din România - PATROROM

2825
S-a înființat Uniunea Confederațiilor Patronale Independente din România - PATROROM - ioanniculae-1316622663.jpg
Patru confederații patronale - CONPIROM (Confederația Patronală din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România), PR (Patronatul Român), UNPR (Uniunea Națională a Patronatului Român) și UGIR 1903 (Uniunea Generală a Industriașilor din Romania UGIR 1903) au înființat Uniunea Confederațiilor Patronale Independente din România - PATROROM.
Decizia a fost luată "drept reacție imediată la divizarea mișcării patronale și nevoia de reformare a Consiliului Economic și Social", au declarat inițiatorii.
Noua structură PATROROM va acoperi peste 90% din sectoarele de activitate din România și va reprezenta, alături de sindicate, un partener real de discuții pentru guvern și o forță economică de necontestat pentru factorii de decizie din România.
Pe data de 22 septembrie 2011, la hotelul "Hilton", din capitală are loc conferința de presă de prezentare noii structuri patronale. Participă reprezentanți ai fiecărei confederații membre: Marian Petre Miluț - președinte UNPR, Gheorghe Naghiu - președinte PR, Vasile Turcu - președinte CONPIROM, Constantin Vasilescu - președinte executiv UGIR 1903 și Ioan Niculae - președintele noii uniuni PATROROM.
În cadrul conferinței va fi prezentat statutul și modul de funcționare, strategia și obiectivele imediate ale PATROROM, precum și realitățile dialogului social din România și modalitățile de îmbunătățire ale acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1441 secunde