S-a înființat la Constanța Patronatul IMM de Consultanță și Training

718
Firme importante din sectorul de consultanță și training au semnat, săptămâna trecută, la sediul Work Team Romania, Actul de Constituire al Patronatului IMM de Consultanță și Training Constanța.

Organizația patronală își propune susținerea, apărarea, promovarea și reprezentarea intereselor profesionale, economice și sociale ale IMM din sectorul de consultanță și training de la nivelul județului Constanța.

Iată și cine face parte din echipa de conducere: Președinte al Patronatului IMM de Consultanță și Training a fost aleasă Adriana Arghirescu, iar prim-vicepreședinte, Costin Octavian Sorici. Acestora li s-au mai alăturat și cinci vicepreședinți: Cornel Zdrob, Cornel Marcu, Florin Constantin, Georgiana Sintea și Liliana Voicu.

Acest demers este parte din strategia Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța (PIMM) pentru perioada 2012 - 2016, prin care se urmărește dezvoltarea și consolidarea mișcării patronale și a reprezentativității întreprinzătorilor din IMM-urile din județul nostru, au precizat reprezentanții PIMM Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2246 secunde