S-a închis Expoziția Electrică Demonstrativă organizată și găzduită de Euro Vial Lighting

413
1
S-a închis Expoziția Electrică Demonstrativă organizată și găzduită de Euro Vial Lighting - eedeurovial10-1370179335.jpg

Articole de la același autor

În perioada 30 mai - 1 iunie, Euro Vial Lighting a fost gazda celei de-a patra ediții a Expoziției Electrice Demonstrative - EED, acolo unde constănțenii au putut descoperi aproape toată gama de noi produse specifice acestui domeniu, de la aparataj, cabluri, la soluții de iluminat și conectică. Iar manifestarea s-a dovedit a fi una extrem de apreciază de cunoscători, dar și de simplii clienți, asta și datorită noii formule de organizare. Anul acesta a fost amplasat un cort destul de generos, unde toți expozanții și-au prezentat oferta, renunțându-se astfel la standurile individuale amplasate în curtea companiei.

"La prima ediție a fost un fel de «hai să vedem ce iese». Nu gândeam să o continuăm, dar la finalul ei am spus că e clar, trebuie făcută an de an, să devină tradiție. Prima dată am făcut o acțiune la care am chemat câțiva furnizori, în primul rând pentru noi, să-i avem pe toți, să putem discuta cu ei noi, cei din cadrul companiei. Dar când am văzut că lumea este interesată și are multe întrebări, atât noi cât și furnizorii ne-am decis să o continuăm. Ulterior, le-am spus că dacă vor să o creștem, trebuie să ne ajute. Cheltuielile sunt mari, de zeci de mii de euro, dar expozanții ne ajută și ei, cam cu jumătate", a explicat managerul Euro Vial Lighting, Virgil Lixandru.

În primele două zile ale expoziției s-au desfășurat și diverse cursuri și prezentări: studiu de caz pentru audit iluminat în cadrul unui hotel – susținut de Philips România, verificarea prizei de pământ (caz practic) - Arel, soluții inteligente pentru clădiri - BMS by Hager, curs practic de manșonare atât pentru realizarea manșonului cu rășina flexibilă în cazul cablurilor tamburabile, cât și pentru realizarea manșonului de 6KV retractabil la rece în cazul cablurilor rigide - 3M.

De asemenea, cei interesați au putut afla toate detaliile și despre sistemul de "casă inteligentă". Oricine își poate ușura viața apăsând butonul unei simple telecomenzi. Plecând de la lumina din casă, jaluzele, ventilație, până la sistemul de irigație, toate pot fi coordonate atât din interior, de la un panoul de comandă, cât și prin internet. Mai exact, potrivit reprezentanților Euro Vial Lighting, sistemul inteligent Merten KNX integrează toate funcțiile de control și comandă a instalațiilor dintr-o casă: controlul temperaturii, a iluminatului, controlul storurilor, jaluzelelor și ferestrelor, a echipamentelor audio - video. Aceasta este, cu siguranță, casa viitorului. 

Comentează știrea

Drew Brees Jersey
13 august 2014

Moggridge and his interviewees discuss such questions as why a personal computer has a window in a desktop, what made Palm's handheld organizers so successful, what turns a game into a hobby, why Google is the search engine of choice, and why 30 million people in Japan choose the i-mode service for their cell phones. [url=http://www.welovenorthcoteroad.com/news.asp]Drew Brees Jersey[/url] Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5689 secunde