S-a încheiat perioada de subscripție în titlurile de stat Fidelis

156
S-a încheiat perioada de subscripție în titlurile de stat Fidelis - saincheiatperioadadesubscriptiei-1596808223.jpg

Articole de la același autor

Românii au putut investi în titlurile de stat Fidelis până vineri, 7 august 2020, ora 13. Acestea vor fi listate automat la Bursa de Valori București, având maturități de 2 si 4 ani pentru moneda națională și de 5 ani pentru euro.

Dobânzile anuale oferite la titlurile de stat în lei sunt de 4% pentru scadența de 2 ani și 4,5% pentru scadența la patru ani, iar titlurile de stat în euro au o dobândă anuală de 2%. Aceste dobânzi acordate peste nivelul actual al pieței scad riscul investițional până la maturitate și oferă oportunitatea lichidării imediate și cu minimum de costuri pentru populație în cazul unor nevoi imediate prin vânzarea acestora pe piața secundară.

Subscrierea inițială a titlurilor nu este comisionată de către băncile intermediare, iar veniturile obținute, atât din dobânzi, cât și din câștigurile de capital sunt neimpozabile.

Valoarea nominală a unui titlu de stat este de 100 de lei pentru emisiunea în lei și 100 de euro pentru emisiunea în moneda europeană, iar pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv 1.000 de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde