S-a deschis Tinimtex! Iată noutățile ediției de toamnă

3962
4
S-a deschis Tinimtex! Iată noutățile ediției de toamnă - tinimtex40-1379426513.jpg

Articole de la același autor

Puțin peste 10% dintre firmele expozante sunt din Constanța; majoritatea a venit cu încălțăminte, marochinărie și confecții pentru adulți



Din această dimineață, și până duminică după amiază, constănțenii sunt așteptați, în Mamaia, la cea de-a 58-a ediție a Tinimtex! Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navi-gație și Agricultură Constanța (CCINA), se desfășoară în perioa-da 18 - 22 septembrie, iar expozanții pot fi găsiți atât la Pavilionul din Mamaia, cât și la Centrul de Afaceri EuroLitoral. 

Tinimtex poate fi vizitat între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, 22 septembrie, între orele 10.00 - 16.00.

Potrivit președintelui CCINA Constanța, Mihai Daraban, peste 240 de producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din întreaga țară, participă la ediția de toamnă a Tinimtex. Aceștia au venit la Mamaia cu noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul de toamnă - iarnă, au precizat reprezentanții CCINA.

București, cap de listă

21% dintre firmele care participă la Tinimtex sunt din București. Urmează Iași, cu 11,7%, Constanța, cu 10,8%, Brașov, cu 6,5% și Arad, Cluj, Neamț, Prahova, Satu Mare și Suceava, cu câte 5%.

Restul de 20% reprezintă firme din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bis-trița, Botoșani, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Mureș, Olt, Sălaj, Sibiu, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Timiș. Foarte important, 75% dintre expozanți sunt producători, și numai 25% comercianți.

Din județul Constanța avem 26 de firme. Dintre acestea, nouă au venit la târg cu confecții pentru adulți, cinci cu tricotaje și confecții pentru copii, cu decorațiuni interioare și lenjerii de pat, zece firme cu încălțăminte și marochinărie, iar două, cu confecții din blană.

"Și în cadrul acestei ediții a târgului, CCINA Constanța și-a concentrat cu succes eforturile pentru atragerea de noi expozanți, astfel încât 10% din totalul firmelor pre-zente se află la prima participare", au explicat reprezentanții CCINA. Mai exact, este vorba despre 24 de firme. Majoritatea au venit la târg cu confecții pentru adulți și copii, precum și cu lenjerii de pat.

De asemenea, la târg participă și câte o firmă din Polonia și Ungaria, semn că ușor, ușor, de Tinimtex și de apetitul dobrogenilor pentru cumpărături, dar și despre potențialul de contractare de aici se aude și peste hotare.

Tinimtex la Pitești și Galați!

Conducerea CCINA Constanța a anunțat, ieri, că în lunile octombrie și noiembrie se organizează la Pitești și Galați primele ediții Tinimtex din respectivele orașe.

Astfel, Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte ajunge la Pitești, la Casa Cărții, în perioada 16 - 20 octombrie, iar la Galați, la Sala Sporturilor, în perioada 14 - 17 noiembrie.

Aceste două alegeri nu sunt întâmplătoare, au precizat reprezentanții CCINA Constanța; atât în Argeș, cât și în Galați, puterea de cumpărare este peste medie, așadar târgurile ar trebui să se bucure de un real succes.



Comentează știrea

ct
18 septembrie 2013
targ...

din pacate, jumatate sunt comercianti... exact ca in pietele de legume/fructe, cica doar producatori si nu sunt nici 30% producatori...

FONDURI UE
18 septembrie 2013
E sansa TA

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

FONDURI EUROPENE
18 septembrie 2013
AFACEREA TA CU FONDURI EUROPENE

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

FONDURI EUROPENE
18 septembrie 2013
AFACEREA TA CU FONDURI EUROPENE

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati: www.cultivareaciupercilor.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5002 secunde