S-a deschis la Constanța magazinul GMB Asus Store

2287
Ieri s-a deschis la Constanța magazinul GMB Asus Store, "născut" ca urmare a unui parteneriat care se anunță a fi un mare succes între GMB Computers și Asus.

"Parteneriatul cu Asus respectă politica și dorința GBM Computers de a oferi clienților săi echipa-mentele cele mai performante și fiabile. Vom continua prin inter-mediul magazinului GMB Asus Store să oferim clienților mai mult decât produse de calitate, servicii și consultanță în domeniu, astfel încât cei care ne calcă pragul să fie siguri că au făcut cea mai bună alegere posibilă. Consultanții noștri de vânzări vor sta așadar la dispoziția celor care intră în magazinul GMB Asus Store cu orice informații legate de gama de produse comercializate", a precizat directorul tehnic al GMB Computers, Cezar Mircea Teodor.

Cum s-a ajuns la acest parteneriat? "Știm că GBM Computers este dealerul numărul unu din Constanța. Noi mereu dorim să ne asociem cu firme care să aducă plus valoare și să construim lucruri bune împreună. Este un proiect inovator. Să ai un magazin unde să fie un singur brand este un lucru nou, dar asocierea dintre aceste două firme nu poate să aducă decât succes", a precizat Dinel Iova, Channel Sales Manager ASUS România.

GMB Asus Store este creat pe baza conceptului "testează - alege - cumpără". Este un magazin care prezintă o gamă largă de modele de ultimă oră a unui singur producător și care oferă întreaga gamă de produse ale acestuia: laptopuri, tablete grafice, moni-torizare, rețelistică, periferice, accesorii etc.

Reprezentanții magazinului GMB Asus Store spun că toate modelele expuse pot fi testate înainte de decizia finală de achiziționare: "Oferim clientului satisfacția achiziționării produsului care corespunde exact cerințelor sale".

GBM Asus Store nu reprezintă doar un simplu magazin de unde poți achiziționa produsele dorite, ci va organiza și evenimente publice de lansare, prezentare și testare pentru echipamentele nou apărute.

GMB Asus Store este deschis publicului de luni până vineri, între orele 9.00 - 20.00, pe strada Traian, nr. 68 A, în spatele sediului central al băncii BCR, zona Gară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Noul virus informatic "Duqu" face ravagii
Pagina a fost generata in 0.3384 secunde