S-a deschis încă un Lidl în Constanța

1864
S-a deschis încă un Lidl în Constanța - lidl-1329853086.jpg
Lidl România a deschis ieri, oficial, cel de-al doilea magazin din municipiul Constanța, unul nou construit, pe strada Baba Novac nr.195. Clienții au putut să-i calce însă pragul încă de pe 13 februarie. Reprezentanții magazinului spun că, în continuare, Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România. Se evită astfel intermediarii, așadar se pot asigura produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive prețuri, după cum au precizat reprezentanții Lidl.
Cu ce vine nou Lidl? Răspunsul îl pot da aceia care nu au mai intrat într-un magazin al acestei companii. Chiar dacă și modul în care sunt aranjate produsele are anumite particularități, abundă mărcile noi, sau cel puțin care nu se găsesc în multe supermarketuri sau hipermarketuri din România.
"Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania și alte țări", subliniază reprezentanții Lidl.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Februarie 2012
Stire din Economie : Documentar: Totul despre ACTA
Pagina a fost generata in 1.4601 secunde