S-a deschis Cofetăria Crizantema! (galerie foto)

2770
S-a deschis Cofetăria Crizantema! (galerie foto) - 36d5cc212651e265d436849c1cc2476f.jpg
Cofetăria Crizantema și-a primit sâmbătă, 16 aprilie, primii clienți, în noul sediu de pe strada Cibinului, nr. 8 bis, după patru ani lungi de așteptare în care s-au investit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.
La inaugurare au fost prezenți atât oficiali ai administrației locale, cât și reprezentanți ai concurenței, care au ținut să își exprime admirația și recunoștința față de ceea ce reprezintă brandul Crizantema pentru orașul Constanța, dar și respectul deosebit față de maestrul cofetar Ion Munteanu.
Discursul inaugural, susținut de creatorul mărcii Crizantema, Ion Munteanu, a fost precedat de tradiționala slujbă de sfeștanie.
Toți cei prezenți la eveniment au fost invitați apoi să ciocnească un pahar cu șampanie și să deguste specialitățile laboratorului, cu o tradiție de mai bine de 30 de ani în orașul Constanța.
Laboratorul propriu, ca de altfel toată clădirea, se poate lăuda acum cu cele mai performante echipamente, fie că vorbim strict despre instalații frigorifice, mixere ori malaxoare de ultimă generație, fie că vorbim despre tot ceea ce contribuie la buna desfășurare a activității, în condiții mai mult decât prielnice.
Administratorul acestei societăți, Ion Munteanu, s-a ghidat după o rețetă, dacă nu simplă, totuși destul de clară. A profitat de experiența de peste 40 de ani pe care o are în domeniu, de cunoștințele acumulate de-a lungul timpului și de dorința de a construi un complex la cele mai înalte standarde, cu dotări și tehnologie de ultimă generație. În plus, a știut să țină alături și o echipă pricepută de cofetari. Rezultatul?... Constănțenii sunt așteptați să descopere singuri.
Pe scurt, din laboratorul Crizantema vor ieși doar produse 100% naturale, fără aditivi și coloranți artificiali, ne promite Ion Munteanu. Vorbim de aproximativ 200 de sortimente de prăjituri, torturi, bomboane cu ciocolată ori cu diverse umpluturi.
La capitolul noutăți, nu lipsesc foietajele franțuzești, preparate doar cu unt, sau tartele cu fructe, realizate după rețete ale maeștrilor cofetari francezi, chiar de un specialist de această origine.
Nici înghețata nu lipsește. La Crizantema se găsește un produs 100% italian, ce conține coloranți naturali, lapte, zahăr și frișcă.
De asemenea, cofetarii ne promit și cele mai frumoase și gustoase torturi, pentru toate evenimentele deosebite din viața noastră. Cu pună imaginație, dar mult talent, poate fi reprodus orice model, ori ideea.
Produsele, inclusiv torturi aniversare, pot fi găsite nu doar la sediul cofetăriei Crizantema, ci pe raza întregului județ, asta deoarece laboratorul poate distribui oricărui magazin sau restaurant interesat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Economie : S-a deschis Cofetăria Crizantema!
Pagina a fost generata in 1.6639 secunde