S-a deschis Auchan City Constanța Sud!

3816
3

Articole de la același autor

 În magazin, al cincilea remodelat după marca și comerțul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate de la Metro Group, se găsesc peste 45.000 de produse.


Din această dimineață, de la ora 10.00, locuitorii din sudul Constanței și localitățile învecinate, dar nu numai, au o nouă destinație de cumpărături. După doar zece zile de "remodelare", Real Sud s-a transformat în Auchan City Constanța. Auchan România inaugurează astfel, la Constanța, al cincilea magazin remodelat sub marca și comerțul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate de la Metro Group.

"Pornim cu 31 de case de marcat și un serviciu rapid, cu angajați amabili și bine pregătiți. Auchan City Constanța asigură clienților un confort deosebit, o primire călduroasă și o expe-riență plăcută la cumpărături. Am dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricație proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie și am acordat o atenție deosebită raioanelor de legume și fructe, dar și pescăriei, grație filierelor de aprovizionare românești și internaționale, integrând și punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii. În domeniul nealimentar, Auchan City Constanța Sud a extins substanțial raioanele destinate copiilor și bebelușilor - jucării, educație, îmbrăcăminte - parfumeria și îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei", a precizat Leonard Pop, director magazin Auchan City Constanța.

45.000 de produse

Suprafața netă de vânzare în noul hipermarket Auchan City Constanța Sud de peste 6.000 de metri pătrați.

"Peste 45.000 de produse ieftine și cu prețuri permanent mici, acțiuni comerciale ino-vante, târguri și evenimente, oferte sezoniere de mare am-ploare, dar și angajați profesio-niști", asta promite Ionuț Ar-deleanu, director Regional Sud Auchan. Rămânând la cifre, reprezentanții Auchan spun că în Auchan City Constanța Sud clienții găsesc 2.500 de produse marcă proprie, dar și peste 450 de produse alimentare și neali-mentare vândute vrac.

Transformarea magazinului Real în Auchan a constat, pe de o parte, în modificări tehnice și comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătățirea confortului clienților, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerțului Auchan, au explicat reprezentanții Auchan.

"Am remodelat complet magazinul pentru a crea un magazin Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri. Auchan City Constanța Sud, ca și celelalte 15 hipermarketuri, dă viață misiunii noastre, aceea de a ne servi din ce în ce mai bine locuitorii, creând o legătură puternică între fiecare colaborator și fiecare client, o legătură bazată pe respect, ascultare și pasiune", a precizat Frédéric Bellon, director de Vânzari Auchan România.

Linii de transport gratuit

Auchan City Constanța Sud, situat în Centrul Comercial Arcade Constanța Sud, dispune și de două linii de transport gratuit pentru clienți. Pentru cei veniți cu mașina, centrul dispune de o parcare gratuită de 550 de locuri.

Laboratoare proprii

Hipermarketul Auchan City are propriile laboratoare de producție chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie și carmangerie. Apoi, nu lipsește nici zona de legume și fructe, reunită sub denumirea "Piața Auchan", care asigură zilnic toate produsele căutate de constănțeni, mai spun reprezentanții Auchan.

"Suntem foarte încrezători în potențialul și dezvoltarea magazi-nului Auchan City Constanța Sud și dezvoltarea viitoare a acestui centru comercial care este și va rămâne polul comercial dominant din sudul Constanței, destinat familiilor", a mai precizat Ionuț Ardeleanu.


Comentează știrea

Soparla Neagra
4 decembrie 2013
intrebare intrebatoare

Au inchis si i-au dat pe toti afara ca sa angajeze pe toata lumea cu salariul minim pe economie sau au preluat personalul existent ?

DODO
13 martie 2014
super marketinguri

Nu-i nici o mindrie.Astia promoveaza un comert antinational.Se lauda cu incasari record in Europa de est , dar salariile angajatilor sint mizerabile,fata de cita munca este.Sa-i taxam si noi prin cumpararea numai(pe cit posibil) a produselor romanesti.

13 august 2014

Digital technology has changed the way we interact with everything from the games we play to the tools we use at work. Designers of digital technology products no longer regard their job as designing a physical object?beautiful or utilitarian?but as designing our interactions with it.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8563 secunde