S-a dat startul programului special "Vacanțe la țară", ediția de toamnă

156
S-a dat startul programului special

Articole de la același autor

În perioada 15 septembrie 2013 - 25 octombrie 2013 se va desfășura cea de-a XXI-a ediție a Programului Special "Vacanțe la țară". Ca în fiecare an, acest program este inițiat și organizat de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural - ANTREC România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turiști, turiști care vor avea oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și nu în ultimul rând, pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.




Iată care sunt tarifele: pensiuni de 2 margarete la prețul de 175 lei / persoană; pensiuni de 3 și 4 margarete la prețul de 225 lei / persoană; pensiune de 5 margarete la prețul de 290 lei / persoana.


În tarif sunt incluse 5 nopți de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Constănțenii pot opta pentru zeci de pensiuni din județele Alba, Argeș, Brașov, Covasna, Gorj, Cluj, Maramureș, Neamț și Sibiu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 August 2013
Stire din Sănătate : Un nou program de control al HIV
Pagina a fost generata in 0.8566 secunde