Rompetrol Rafinare, compania cu cel mai mare profit din județul Constanța

2762
Rompetrol Rafinare, compania cu cel mai mare profit din județul Constanța - rompetrol1-1478277744.jpg

Articole de la același autor

Rompetrol Rafinare este cea mai puternică și performantă companie din județul Constanța, după cum arată Topul firmelor constănțene pe 2015, întocmit și făcut public, joi seară, de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, în cadrul unei gale de cinci stele.

Președintele CCINA Constanța, Mihai Daraban, a premiat Rompetrol Rafinare cu două premii I, fiind compania cu cea mai mare cifră de afaceri din județ (9.811.196.252 lei), dar și cu cel mai mare profit brut înregistrat în 2015 (404.210.009 lei). De asemenea, compania este cel mai mare contributor din Constanța la bugetul național și cel local.

De asemenea, Rompetrol Rafinare continuă creșterea profitului net, cu 23% în primul semestru din 2016.

"Performanțele constante ale Rompetrol Rafinare au fost realizate în urma investițiilor susținute de KMG International și unicul său acționar, compania națională de petrol și gaze din Kazakhstan, KazMunayGas, pentru creșterea capacității de prelucrare a rafinăriei Petromidia - peste 5 milioane tone anual și a gradului de flexibilitate a acesteia, precum și în modernizarea instalațiilor industriale. Prin capacitatea disponibilă de rafinare, dar și logistica dezvoltată în Marea Neagră pentru transferul țițeiului prelucrat și activitățile de export și trading, KMG International reprezintă un pol energetic de stabilitate din punctul de vedere al siguranței aprovizionării cu materie primă, precum și în ceea ce privește echilibrul în consumul național de carburanți", a declarat, într-un comunicat de presă recent, Yedil Utekov, director general al Rompetrol Rafinare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4062 secunde