Rompetrol, o nouă stație în județul Suceava. "Continuăm să ne dezvoltăm"

174
Rompetrol, o nouă stație în județul Suceava.

Articole recomandate

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a deschis o nouă stație sub franciza Rompetrol Partener în comuna Pătrăuți, județul Suceava. Stația a fost construită și este operată de firma Euro Vasilaș.


"Continuăm să ne dezvoltăm rețeaua de stații de carburanți, iar alături de partenerii noștri, succesul este unul garantat. Dovadă stau cele 20 de stații preluate sub franciză în ultimii trei ani. Prin programul Rompetrol Partner, reușim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii de înaltă calitate, oriunde în țară. Sistemul pe care l-am implementat oferă partenerilor un know-how necesar dezvoltării, într-un business extrem de competitiv și antrenant", a declarat Serghei Șevcenco, director general al Rompetrol Downstream.


Stația de la Pătrăuți, ridicată cu un efort investițional de circa 1,5 milioane de dolari, oferă clienților, prin trei pompe de ultimă generație (dintre care una cu debit mărit), acces la gamele de carburanți Efix și EfixS – produsele consacrate obținute la Rafinăria Petromidia Năvodari – cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din Sud-Estul Europei. Totodată, cei care vor alimenta la stația Rompetrol Partner Pătrăuiți vor putea beneficia de toate facilitățile regăsite în stațiile Rompetrol - plată prin sistemul Fill&Go și servicii de retail la standardele brandului.
Stația este prevăzută și cu un punct de alimentare GPL, o spălătorie automatizată pentru turisme și camioane, zonă de magazin și restaurant, având în vedere poziția stației, între localitățile Suceava și Rădăuți, pe drumul European Express 85, cel mai important din regiunea Moldovei. Mai mult, stația beneficiază și de o parcare cu întindere mare, special concepută pentru mașinile de tonaj care traversează zona. Investiția are și un impact social, prin crearea unui număr de 30 de locuri de muncă, dar și prin impozitele locale generate de activitatea stației.


Lansat în 2002, conceptul Rompetrol Partner a fost menit să aducă pe piața din România un model de business coerent, dar și dezvoltarea unei relații echilibrate și benefice pentru ambele părți implicate – pentru Rompetrol, extinderea rețelei de stații de carburanți în toată țara, iar pentru partener, posibilitatea de modernizare a stației și de creștere a cifrei de afaceri prin asocierea cu unul dintre cele mai importante branduri din România.


Intrarea sub umbrela Rompetrol se traduce în aprovizionarea cu carburanți de calitate Efix și EfixS, suport în standardele de operare, instruire complexă a angajaților și acces la campaniile naționale de marketing. Totodată, stațiile partner sunt rebranduite cu sprijinul Rompetrol și adăugate în sistemul integrat de gestiune al vânzării de carburanți.


"Putem spune că suntem martorii unei creșteri în tandem, atât a brandului Rompetrol, cât și a francizei Rompetrol Partner. Acest lucru ne motivează să continuăm trendul ascendent, iar planul pentru următorii 5 ani este să parafăm cel puțin 7 parteneriate noi în fiecare an. Este un ritm alert, dar realizabil, ținând cont de popularitatea în creștere a brandului Rompetrol, care în 2019 a intrat în Top10 la nivel național, potrivit specialiștilor", a declarat Serghei Șevcenco, director general al Rompetrol Downstream. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5546 secunde