€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Rompetrol inaugurează prima stație de alimentare din orașul Adjud

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a inaugurat, ieri, 23 aprilie, prima sa benzinărie din Adjud, situată pe Bulevardul Republicii 1D - la intersecția cu drumul european E85. Investiția totală se ridică la aproximativ 1,4 milioane USD. Aceasta este a cincea unitate din județul Vrancea și se alătură celorlalte patru stații Rompetrol din Focșani. În cele cinci stații activează 55 de persoane angajate.

Noua stație de alimentare dispune de o gamă largă de facilități și servicii: patru pompe cu gamele de carburanți Efix și EfixS, o pompă rapidă pentru camioane, un rezervor Adblue, serviciu de achiziție rovinietă, încărcare cartelă prepay, colonetă aer/apă. Mai mult, stația este dotată și cu punct de alimentare cu gaz petrolier lichefiat, rastel de butelii, dar și cu restaurantul hei – care include zonă de gastro & shop și promovează mâncarea sănatoasă care se prepară rapid, adresată celor care doresc să încerce o nouă experiență revitalizantă.

„În noua stație de la Adjud, clienții Rompetrol vor găsi carburanți de calitate produși de cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din regiunea Mării Negre – Petromidia Năvodari. Totodată, dorim să ne întâmpinăm clienții cu produsele și serviciile deja consacrate. Eforturile noastre sunt în raport cu aprecierea pe care o primim de la cei care folosesc serviciile Rompetrol, aprecieri care doar în ultimii doi ani ne-au ajutat să deschidem 27 stații noi”, a declarat Serghei Sevcenco, director general al Rompetrol Downstream.

Stația din Adjud este dotată cu un punct de încărcare electric, un serviciu oferit gratuit tuturor clienților Rompetrol care dețin mașini electrice sau hibride. Acesta are o capacitate instalată de 50KW care asigură alimentarea în același timp a două mașini, serviciul urmând a fi disponibil în perioada imediat următoare.

Rompetrol Downstream deține la nivel national 13 puncte de încărcare electrică în rețeaua sa de benzinării, din care 4 sunt în regiunea Moldovei (Vrancea – Adjud, Iași și 2 în Bacău). Prin cele 2 benzinării situate pe traseul E85 (Vrancea – Adjud, Bacău – bdul Republicii, nr.100), compania asigură energia necesară pentru traseul București – Iași, o distanță de circa 390 kilometri.

Prin deschiderea stației de la Adjud, KMG International își continuă dezvoltarea la nivel național. Experiența și know-how-ul acumulate de la preluarea Grupului în 2007 pun Rompetrol într-o poziție de forță pe segmentul de retail, iar atenția acordată activităților de comercializare a produselor (restaurant și magazin) și serviciilor din stații atestă progresele făcute în România, dar și celelalte țări în care Rompetrol este deja o prezență importantă (Republica Moldova, Bulgaria și Georgia.)

„Compania continuă să-și consolideze și să-și dezvolte prezența în județul Vrancea și vine în întâmpinarea clienților săi cu o nouă stație, care aduce mai aproape produsele și serviciile Rompetrol atât pentru locuitorii din Adjud, cât și pentru clienții noștri care tranzitează localitatea. Este un pas important pe care îl facem în regiune și care se află pe linia strategică de retail gândită la nivelul Grupului”, a declarat Vladislav Rusnac, Chief Retail Officer al Grupului KMGI.

v v v

La nivel national, aceasta operează o rețea de distribuție carburanți formată din 918 unități de puncte de alimentare (stații proprii, stații partener, stații mobile: expres, baze interne de 5, 9 și 20 metri cubi), în creștere cu 14% față de nivelul din 2017. La acestea se adaugă și 6 depozite de carburanți (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești), dar și cele 3 stații de îmbuteliere a gazului petrolier lichefiat (Bacău, Arad și Pantelimon).

Vânzările totale de carburanti ale Rompetrol Downstream și Rompetrol Gas au atins anul trecut un nivel de 2,38 milioane tone (benzine, motorine, gaz petrolier lichefiat), în creștere cu 6% față de volumul obținut în 2017.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7631 secunde