Rompetrol Downstream va furniza motorină către RATC

237
Rompetrol Downstream va furniza motorină către RATC - rompetrol-1561747431.jpg

Articole recomandate

Rompetrol Downstream, companie membră a Grupului KMG International, va furniza combustibil pentru Regia Autonomă de Transport Constanța după ce, recent, a câștigat o licitație. Contractul a intrat în vigoare pe data de 18 iunie și se întinde pe o perioadă de 12 luni.


Valoarea contractului se ridică la aproximativ 26 de milioane de lei, cu TVA inclus, iar în contract este stipulat că o cantitate cuprinsă între 3250mc și 5000mc va fi furnizată regiei de transport, în funcție de necesitățile de consum.


Vorbim de al doilea contract important obținut de Rompetrol în ultima perioadă, după cel parafat cu CFR, prin care compania deținută de KazMunayGas va alimenta trenurile românești pentru o perioadă de patru luni.


Rafinăria Petromidia produce carburanți de cea mai bună calitate, iar încă din 2006, la Năvodari se produce motorină Euro5 (sub 10 părți de sulf per milion de particule), cu trei ani înainte ca obligativitatea impusă de Uniunea Europeană să intre în vigoare.


În 2018, cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai importante din regiune a produs o cantitate totală de 2,75 milioane de tone de motorine. Vânzările totale de carburanți ale Rompetrol Downstream și Rompetrol Gas au atins anul trecut un nivel de 2,38 milioane tone (benzine, motorine, gaz petrolier lichefiat), în creștere cu 6% față de volumul obținut în 2017.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5262 secunde