Rompetrol deschide noi benzinării. Investiția se ridică la 18 milioane USD

547
Rompetrol deschide noi benzinării. Investiția se ridică la 18 milioane USD - rompetrol-1436205308.jpg

Articole recomandate

KMG International, prin intermediul companiei Rompetrol Downstream, își continuă politica de expansiune pe piața din România prin deschiderea de noi stații de alimentare cu carburanți. Compania a inaugurat ieri o astfel de stație în București, urmând ca până la finalul anului 2015 să extindă rețeaua din România cu alte 11 stații noi de alimentare. Investiția totală se ridică la aproximativ 18 milioane USD. 


"Deschiderea noilor stații Rompetrol se înscrie în strategia grupului KMG International de extindere a rețelei sale de distribuție a carburanților pe piața locală și regională. KMG International are ambiția de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă și diversificată. Accesul la resursele naturale vaste din Kazakhstan, desfășurarea activităților de extracție, transport și rafinare în sistem integrat asigură calitatea produselor pe care le distribuim. Pe piața locală, principalele zone vizate de companie pentru dezvoltarea rețelei sunt nord-vest, sud-vest și nord-est", a declarat Senior Vice President KMG International, Azamat Zhangulov. 


Până la jumătatea a anului, 117 de stații de distribuție au fost modernizate, iar alte șase vor fi adaptate noului concept în urma procesul de rebranding până la finalul lui 2015. 


În afară de facilitățile deja existente în rețeaua Rompetrol - gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go, restaurantul Hei - stația Rompetrol inaugurată ieri în București este prevăzută cu pompe de ultimă generație, iar pe baza unui sistem de iluminat interior - exterior și de semnalistică cu tehnologie LED, consumul de energie este redus cu 20%. Serviciile de restaurant aduc un concept unic pe piața locală de preparare a produselor, Croust’wich. 


Activitățile de retail ale KMG International sunt desfășurate în peste 1.000 de puncte de distribuție carburanți deținute și operate în țări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franța și Spania. 


În România, compania operează peste 750 de puncte de distribuție carburanți (stații proprii, stații Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 și 20 metri cubi) 230 de stații distribuție GPL auto, 9.000 de puncte de distribuție butelii și 3 stații de îmbuteliere GPL la Constanța, Arad și Bacău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde