Rompetrol a finalizat evacuarea și repatrierea angajaților din Libia

231
Rompetrol a finalizat evacuarea și repatrierea angajaților din Libia - rompetrol-1407862420.jpg

Articole recomandate

KMG International, prin Rompetrol SA - divizia de foraj și servicii la sondă, a finalizat cu succes evacuarea și repatrierea celor 56 de angajați din Libia, pe fondul intensificării conflictelor militare și a degradării situației generale.

Astfel, ultimii 13 angajați Rom-petrol au revenit în acest weekend în țară. "Ținând cont că aeroportul din Tripoli este închis/avariat, personalul a fost transferat pe cale rutieră către Tunisia, de unde au ajuns în România via Franța. În baza acordurilor cu partenerii comerciali, Rompetrol și-a suspendat temporar activitățile de profil, iar cei peste 50 de angajați libieni ai companiei vor asigura în continuare mentenanța instalațiilor și a echipamentelor din câmpurile petrolifere, dar și protecția acestora. Taberele de lucru sunt în vecinătatea orașelor Awbari, Zillah și Awjilah.

Divizia de foraj și servicii la sondă desfășoară activități în Libia din 1976, fiind prezent în 4 locații - inclusiv Tripoli, unde este și sediul general", se arată în comunicatul Rompetrol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9841 secunde