România redeschide în Israel reprezentanța de promovare turistică

1985

Articole de la același autor

Ministrul Dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, a avut astăzi o întrevedere bilaterală cu E.S. Stas Misejnikov, ministrul israelian al turismului, în contextul organizării, la Ierusalim, a ședinței comune de guvern româno-israeliene.

Temele abordate în cadrul întâlnirii s-au referit la identificarea de noi modalități de colaborare în domeniul turismului între ministerele de resort din cele două state, privind promovarea României pe piața turismului din Israel, respectiv promovarea Israelului ca destinație turistică pentru turiștii români.

Potrivit reprezentanților Ministerului Turismului, cei doi miniștri au convenit convocarea comisiei mixte pentru turism, organism prevăzut în cadrul Acordului în domeniul turismului între Guvernul României și Guvernul statului Israel. Întâlnirea va avea loc în contextul participării României la Târgul Internațional de Turism din Tel-Aviv, în luna februarie 2012.

"În urma discuțiilor avute și a numeroaselor solicitări primite, sondăm posibilitatea redeschiderii reprezentanței de promovare turistică a României în Israel", a precizat ministrul Elena Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7184 secunde