România participă la World Travel Market

260
România participă, în perioada 7 - 10 noiembrie 2011, la târgul internațional de turism World Travel Market, organizat la Complexul Expozițional ExCel din Londra. Aflat la cea de-a 32-a ediție, WTM este cel mai mare târg internațional adresat exclusiv profesioniștilor din domeniu, cu un număr de 4.890 expozanți din 189 țări/regiuni.

"Valorile care stau la baza promovării României ca destinație turistică și care, totodată, ne diferențiază de alte destinații participante la târg, sunt natura intactă, moștenirea culturală unică și stilul de viață autentic din zonele rurale. Aceste aspecte, care conferă unicitate României, au fost abordate într-o serie de articole și reportaje despre destinațiile românești, difuzate în ultimul timp de presa britanică. Astfel, participarea României la WTM are loc în contextul unei intensificări a prezenței României în presa din regiune", au precizat reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT).

Alături de specialiștii MDRT, standul României găzduiește și peste 30 de co-expozanți - operatori și agenții de turism, hotelieri, transportatori, asociații de promovare și reprezentanți ai autorităților publice locale.

Pe durata manifestării vor avea loc întâlniri ale delegației MDRT cu reprezentanți ai firmelor de turism, companiilor aeriene de transport, organizatori, oficiali ai altor țări prezente la WTM și cu presa internațională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8686 secunde