România participă la Expoziția internațională AgroBalt, de la Vilnius

347
România participă la Expoziția internațională AgroBalt, de la Vilnius - romaniaagrobalt-1527180174.jpg

Articole de la același autor

În perioada 24 - 26 mai 2018, la Vilnius, Lituania, se desfășoară cea de-a 22-a ediție a Expoziției internaționale AgroBalt 2018, una dintre cele mai impozante manifestări expoziționale internaționale, pentru agricultură și industrie alimentară, din Țările Baltice.


Evenimentul este organizat în cadrul formatului 16+1 (Albania, Bosnia – Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Estonia, Ungaria, România și R.P. Chineză).


Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale participă cu un stand, în care vizitatorii vor putea degusta produse românești, precum: Magiun de prune Topoloveni din județul Argeș, Salam de Sibiu, Novac afumat, Telemea de Ibănești, Pălincă de Bihor, Cârnații de Pleșcoi, Scrumbia de Dunăre, afumată, Telemea de Sibiu, Brânză de Vaideeni, Salată cu icre de știucă de Tulcea, produse de panificație și patiserie. 


Cu prilejul expoziției va fi organizată conferința cu tema "Agricultura inteligentă - soluții inovatoare pentru securitate și siguranță alimentară".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3656 secunde