România a preluat președinția Organizației Intraeuropene a Administrațiilor Fiscale

82
1
România a preluat președinția Organizației Intraeuropene a Administrațiilor Fiscale - euro-1436370083.jpg

Articole recomandate

România a preluat, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), președinția Organizației Intraeuropene a Administrațiilor Fiscale, pentru o perioadă de un an, în cadrul celei de-a XIX-a Adunări Generale a Organizației (IOTA), care a avut loc la începutul acestei luni la Rotterdam, se arată într-un comunicat al ANAF, potrivit Agerpres.ro.


 'Adunarea Generală a IOTA este o reuniune la nivel de rang înalt între reprezentanți ai autorităților fiscale membre, ai Comisiei Europene și a unor organizații internaționale de profil, fiind compusă din două sesiuni distincte: reuniunea tehnică și sesiunea administrativă. Sesiunea tehnică din acest an a avut ca temă 'Self-service pentru conformare voluntară', în cadrul căreia participanții au prezentat și dezbătut cele mai recente inițiative și proiecte implementate cu privire la serviciile electronice destinate contribuabililor. În cadrul sesiunii administrative au fost stabilite, prin vot, președinția organizației și componența Consiliului Executiv', se arată în comunicatul ANAF.

Potrivit instituției, prin actualul mandat, ANAF va avea un rol fundamental în ceea ce privește direcția viitoare a organizației și coordonarea întregii activități a acesteia, pentru perioada iulie 2015 — iulie 2016, cu atât mai mult cu cât în ultimul an s-a ridicat în mod stringent chestiunea redefinirii rolului organizației pe plan internațional și, mai ales, prin repoziționarea sa în raport cu celelalte organizații internaționale de profil.

'Este pentru prima dată de la aderare când României îi este încredințat mandatul de președinte al organizației, anul precedent fiind marcat de un alt eveniment important, respectiv primul mandat în calitate de membru al Consiliului Executiv al IOTA. Mandatul actual va contribui la intensificarea relațiilor bilaterale, în special la nivel de conducere, cu alte administrații fiscale', se mai arată în comunicat. 


Comentează știrea

adi
9 iulie 2015
anunt

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti INFO la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Economie : Salarii mărite din august
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Economie : Euro ciupește 0,4 bani
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Economie : Dolarul a cedat 2,22 bani
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Economie : Comerțul auto-moto a prins viteză
Pagina a fost generata in 1.4797 secunde