Rochii fabricate în România de la JojoFashion

365

Articole recomandate



Esti invitată la un eveniment și nu știi ce rochie să porți? Ei bine, echipa JojoFashion.ro vine în ajutorul tău cu o colecție impresionantă de rochii fabricate în România de la Perla Donna, PerDonna, Lukma, Koki, Divin Store, etc.


De ce să alegi rochii fabricate în România? Calitatea este superioară, începând de la materiale, până la croială sau finisaje, prețul este mai mic de cât la rochiile aduse din afara țării, iar prin achiziția pe care o faci susții producătorii români de rochii.


Este pandemie, așadar evenimentele pe timp de noapte nu sunt permise, deci îți trebuie o rochie de ocazie care să se potrivească în cadrul unui eveniment care se desfășoară ziua. 


Am ales să-ți prezentăm 3 tipuri de rochii fabricate în România care se potrivesc unui eveniment pe timp de zi:
Rochii din Voal
Rochii din Tafta
Rochii din satin


Rochiile din voal sunt perfecte pentru botezuri, cununii, onomastice sau pentru domnișoare de onoare. Am ales două modele superbe de rochii din voal de calitate superioară care îți vor scoate ținuta din anonimat.
Rochia Afrodita, lungă din voal alb accesorizată cu un cordon din voal alb decorat cu pietricele, fluidă, croită lejer este ideală pentru pentru cununia civilă sau pentru un botez. Simplă, dar elegantă, această rochie îți conturează un look diafan și feminin.




Îți sărbătorești ziua de naștere și vrei să afișezi un look elegant și vesel? Îți recomand rochia Raisa lila. Scurtă, croită în cloș, accesorizată cu flori colorate, această rochie te plasează fix în centrul atenției tuturor.
O găsești disponibilă pe mai multe nuanțe pe site.


Rochii din tafta



Pe JojoFashion.ro găsești o gamă variată de rochii din tafta faricate din România, lungi sau scurte, în culori uni sau multicolore.
Dacă tot se aproprie Paștele am ales să-ți recomand rochia tradițională românească Anna, cu fusta din tafta roșie și bustul din in alb imprimat cu maci. De Paște petrecem românește, așadar ar fi frumos să ne îmbracăm la fel de românește.




De asemenea, acest model îl găsești și pe varianta de rochie scurtă sau rochie asimetrică cu trenă. Indiferent de varianta aleasă, aparația ta va capta atenția tuturor.
Dacă vrei un look prețios, îți recomand o rochie în cloș cu fusta confecționatș din tafta și bustul din catifea mov cu talia accesorizată cu broderie. Combinația dintre tafta și catifea este superbă, iar tu vei afișa un look plin de rafinament și eleganță!


Rochii din satin



Ești nașă și cauți o rochie superbă? Îți recomand rochia Larisa confecționată din satin burgundy, lungă, cu mâneci fluide, croită lejer. Această rochie este fabricată în România din satin de calitate superioară.




Acest model de rochie este disponibilă pe mai multe nuanțe pe site-ul JojoFashion.ro în categoria „Rochii fabricate în România”.
Rochiile din satin pot fi purtate cu succes la orice tip de eveniment, atât ziua, cât și seara, așadar aceste modele sunt must have în garderoba oricărei femei.
Rochiile prezentate mai sus se pot executa la comandă și pentru mărimi mari, așadar, dacă ești plinuță și cauți o rochie din voal, tafta sau satin, JojoFashion este site-ul potrivit. 












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8126 secunde