Rezultatele controlului de la Oil Terminal se lasă așteptate

411
În luna martie, compania Oil Terminal era luată cu asalt de o echipă numeroasă formată din comisari ai Gărzii Financiare Constanța, vameși, polițiști și jandarmi. Controlul minuțios a vizat gestiunea societății și legalitatea operațiunilor comer-ciale.
Nici acum însă, după câteva săptămâni bune, instituțiile implicate nu au reușit să dea un rezultat final și complet al acelui control.
"Ei au prelevat (n.r.: organele de control) niște eșantioane care urmează să fie verificate în laboratoarele Ministerului de Interne. Până în prezent au venit niște rezultate ale acestor analize, nu toate, și suntem în regulă. Ce era trecut în acte era și în rezervoare, și cantitativ și calitativ. Până în prezent nu avem niciun semnal că s-ar fi înregistrat ceva care să facă obiectul unor măsuri coercitive din partea Ministerului de Interne sau a Finanțelor, a ANAF-ului", a precizat directorul Oil Terminal, Silviu Wagner.
Respectivul control pare să nu fi deranjat prea tare conducerea companiei: "Foarte bine că au venit. Erau prea multe informații care veneau către toate instituțiile statului și nu ai cum, când ești o structură de control a statului, să nu dai curs. Au venit grămadă crezând că o să găsească mașini și trenuri încărcate cu produse", a mai spus Silviu Wagner.
Controlul a scos totuși la iveală mici neconcordanțe. "Am avut diferențe. Undeva în depozitul Nord am avut vreo 60 de tone în plus, în depozitul Sud erau 70 de tone minus. Vă dați seama, la milioane de tone… Nu s-a înregistrat marfă plecată fără accize plătite, nu s-a înregistrat absolut nimic", a explicat directorul Oil Terminal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Mai 2011
Stire din Economie : Jale pe străzile Constanței!
Pagina a fost generata in 1.4254 secunde