Reuniune de lucru privind finanțarea autostrăzii Sibiu - Pitești

131
Reuniune de lucru privind finanțarea autostrăzii Sibiu - Pitești - reuniunefinantareautostrada-1579002609.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a organizat o reuniune de lucru privind proiectul pentru construcția autostrăzii Sibiu - Pitești. Au fost prezenți reprezentanți ai mai multor ministere și agenții guvernamentale, ai Băncii Europene de Investiții, precum și experți de mediu.

S-a subliniat importanța deosebită a proiectului finanțat din fonduri europene și s-a solicitat tuturor factorilor implicați să colaboreze pentru a clarifica aspectele tehnice ale proiectului, care în acest moment se află în etapa de evaluare la Comisia Europeană.

Participanții au agreat transmiterea promptă a informațiilor necesare către Comisia Europeană până la data de 31 ianuarie 2020, cu privire la:

– calendarul de realizare a evaluării impactului asupra mediului și privind obținerea acordului de mediu;

– metodologia utilizată în realizarea evaluării impactului asupra mediului și obținerii acordului de mediu, inclusiv modul în care a fost luat în calcul impactul cumulat al noii autostrăzi cu DN7, calea ferată Râmnicu Vâlcea – Sibiu și râul Olt;

– calendarul de completare/ realizare la nivel național a planurilor de management și stabilirea obiectivelor de conservare a speciilor pentru ariile naturale protejate situate pe teritoriul României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4976 secunde