Reprezentanții mediului de afaceri au discutat cu ministrul Finanțelor

226

Articole de la același autor

Ministrul Finanțelor publice, Eugen Teodorovici, a discutat cu reprezentanții Camerei de Comerț Româno-Americane, Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, Camerei de Comerț Româno-Franceze, Confederației Patronale Concordia și ai Consiliului Investitorilor Străini, o serie de teme de interes propuse de mediul de afaceri. 
Printre subiectele dezbătute se numără modificările fiscale, modernizarea infrastructurii ANAF și statutul Pilonului II de pensii. De asemenea, s-a discutat despre regimul zilierilor, modificările fiscale referitoare la sectorul construcțiilor, termenul depunerii declarației unice și funcționarea spațiului privat virtual, casele de marcat cu jurnal electronic și registrul pentru ONG-uri. 
"Varietatea subiectelor abordate ilustrează deschiderea noastră pentru a discuta pe orice temă, despre orice subiect. Doar împreună cu beneficiarii putem clarifica eventualele probleme, pentru a progresa și pentru a stabili condițiile necesare consolidării unui mediu de afaceri competitiv, iar pentru asta ne vom vedea cel puțin o dată pe lună cu reprezentanții mediului de afaceri", a declarat Eugen Teodorovici. 
La întâlnire, au mai participat secretari de stat din Ministerul Finanțelor Publice, vicepreședintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală și directori din cadrul ministerului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România - Tunisia
Marţi, 09 Aprilie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.6782 secunde