Reprezentanți ai Rafinăriei Modrièa, din Bosnia-Herzegovina, în vizită la CCINA

122
Reprezentanți ai Rafinăriei Modrièa, din Bosnia-Herzegovina, în vizită la CCINA - vizitarafinarie-1383741120.jpg

Articole de la același autor

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), Ion Dănuț Jugănaru, a primit astăzi, la sediul instituției, reprezentanții Rafinăriei Modrièa din Bosnia-Herzegovina.


Delegația străină a fost condusă de ambasadorul Dusko Kovacevic și a fost compusă din Roman V. Romanov - director general adj. și Sini¹a Pepiè - director economic în cadrul Rafinăriei Modrièa. 


Din partea mediului de afaceri constănțean au participat reprezentanți ai companiilor de profil din județul Constanța. Scopul vizitei l-a reprezentat găsirea unui partener strategic în județul Constanța, care să reprezinte interesele Rafinăriei Modrièa atât în această zonă, cât și în restul țării. Iar ambasadorul și-a exprimat convingerea că această întâlnire va avea rezultatul dorit de ambele părți.


Sini¹a Pepiè a făcut o scurtă prezentare a Rafinăriei Modrièa și a oferit reprezentanților companiilor românești, prezente la întâlnire, materiale de prezentare ale rafinăriei și ale produselor pe care le oferă. De asemenea, Pepiè a invitat atât conducerea CCINA Constanța, cât și firmele românești prezente, să viziteze rafinăria din Bosnia, să vadă care sunt posibilitățile reale de colaborare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.568 secunde