Reprezentanți ai rafinăriei de la Modrica vin la Constanța

147
Reprezentanți ai rafinăriei de la Modrica vin la Constanța - vizitaccina-1372861402.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), totodată vice-președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, a primit, ieri, la sediul CCINA, vizita ambasadorului Bosniei - Herzegovina în România, Dusko Kovacevic.
În cadrul întâlnirii de lucru acesta a prezentat președintelui Mihai Daraban oportunitățile de afaceri din Bosnia, în special cele din Republica Srpska și, cu deosebire, rafinăria de la Modrica.  
Înființată în 1954, cu aproape 60 de ani de tradiție, rafinăria de la Modrica este una din primele rafinării europene și mondiale care realizează produse petroliere hidrocracate. În afară de acestea, rafinăria mai produce și parafină, uleiuri pentru transformatoare, alte grăsimi și uleiuri tehnice. Cu un sistem implementat de management al mediului BS ISO 14001:2004 și de management al calității ISO 9001:2000, rafinăria de la Modrica dispune de un laborator modern de testare și verificare a produselor petroliere, certificat conform standardului ISO 17025. 
Reprezentanții CCINA Constanța au anunțat că ambasadorul Dusko Kovacevic va reveni, în Constanța, în luna septembrie, cu reprezentanți de vârf ai rafinăriei de la Modrica, pentru a stabili contacte cu oameni de afaceri constănțeni din domeniul petrol și gaze. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Iunie 2013
Stire din Economie : Misiune economică în SUA
Pagina a fost generata in 0.6891 secunde