Video Renault prezintă în premieră Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor

153
Renault prezintă în premieră Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor - masina1-1510064482.jpg

Articole recomandate

Astăzi, Groupe Renault anunță faptul că a dezvoltat un sistem autonom de control care poate gestiona situații de conducere dificile și, în premieră, poate evita obstacole rutiere la fel de bine ca piloții de teste. Piloți, atent selectați, au servit drept sursă de inspirație și de referință pentru această realizarea a Laboratorului Renault Open Innovation - Silicon Valley.

"Groupe Renault depune eforturi pentru a fi lider în inovație prin intermediul produselor, tehnologiei și a design-ului", a declarat Simon Hougard, Directorul Laboratorului Renault Open Innovation - Silicon Valley. "Eforturile noastre de inovație vizează dezvoltarea unor tehnologii avansate de conducere autonomă, în care consumatorii să poată avea încredere, pentru a crea o călătorie mai sigură și mai confortabilă".

Laboratorul Renault Open Innovation face parte din rețeaua Alianței și se concentrează pe îmbunătățirea siguranței și dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă. Progresul tehnologic anunțat astăzi prezintă următoarele aspecte:

• Sistemul este testat de către piloți profesioniști și inspirat de aceștia

• Completează realizările existente ale mărcii Renault în ceea ce privește sistemele de asistență la condus (ADAS) și siguranța vehiculelor. Totodată acesta reprezintă un pas important în utilizarea autovehiculului autonom pentru îmbunătățirea siguranței vehiculelor

• Va susține obiectivul Groupe Renault de a deveni una dintre primele mărci care oferă tehnologie « Mind off » la scară largă, pe vehiculele de serie, și care propune flote de vehicule robot

Baza acestui proiect este oferită de studiul publicat de Laboratorul Dynamic Design al Universității Stanford (condus de profesorul Chris Gerdes, fostul Director de Inovație al Departamentului de Transport al S.U.A.), fapt care a determinat colaborarea cu Laboratorul Renault Open Innovation.

Cu această nouă inovație, Groupe Renault utilizează atuurile Alianței și susține lansarea a peste 15 modele Renault, până în 2022, cu niveluri diferite de autonomie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 07 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Francul e mai puternic cu 2,31 bani
Marţi, 07 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Euro câștigă 0,10% în lupta cu leul
Marţi, 07 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 1,82 bani
Pagina a fost generata in 2.0584 secunde