Renault crede în continuare în România. Se lucrează la înnoirea gamei Dacia

94
Renault crede în continuare în România. Se lucrează la înnoirea gamei Dacia - img0193655x436-1392200982.jpg

Articole de la același autor

Directorul de achiziții al Renault Group România, Antoine Aoun, a declarat, astăzi, potrivit Agerpres, că Renault crede, în continuare, în România și că vor continua investițiile în forță pe această piață.


"Exportăm în România, în India sau Brazilia. Avem o direcție de achiziții cu o masă totală de două miliarde de euro anual, cu foarte multă transparență. Rețeaua de furnizori angajează 130.000 - 150.000 de persoane care lucrează direct sau indirect pentru Dacia. Cifra de afaceri în 2012 a fost de 4 miliarde de euro, echivalentul Renault-Dacia de 3% din PIB. Renault crede în această țară, în continuare, deoarece, de la achiziția Dacia, avem investiții în valoare de un miliard de euro și nu am terminat. Vom continua cu putere, în forță, și este un mesaj important la adresa furnizorilor. Îi invităm să vină în România pentru că se pot face afaceri aici. Suntem optimiști pentru 2014 și pentru anii următori. România este o țară cu oameni pricepuți, cu inițiative din partea statului", a dat asigurări oficialul Grupului Renault, în cadrul unui atelier de specialitate organizat la Forumul de afaceri "Franța - Europa de Sud-Est". 


Mai mult, potrivit Agerpres, constructorul auto francez se gândește deja la un înlocuitor pentru modelul Duster și, per total, la o gamă complet nouă marca Dacia. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Eveniment : La furat de cărbune cu Dacia
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Ce mașini preferă să fure hoții
Pagina a fost generata in 0.5466 secunde