Reduceri / Mergi în Capitală luna aceasta? Află cât te costă cazarea

946
Reduceri / Mergi în Capitală luna aceasta? Află cât te costă cazarea - ateneulromanbucuresti-1354711259.jpg

Constănțenii care își vor petrece luna aceasta sfârșiturile de săptămână în Capitală vor scoate mai puțini bani din buzunare pentru cazare, și asta pentru că Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat programul "Weekend în București".

"În condițiile în care tot mai mulți români sunt afectați de criza economică, Federația Patronatelor din Turismul Românesc consideră că turiștii români trebuie să fie încurajați să-și petreacă vacanțele în România în condiții cât mai avantajoase. Beneficiind de experiența acumulată pe parcursul a peste zece ani de derulare a programelor speciale în România, respectiv Litoralul pentru toți și O săptămână la munte, federația continuă această inițiativă și lansează un program similar care se va derula în weekend-urile lunii decembrie", a declarat într-un comunicat Mohammad Murad, președintele FPTR.


Astfel, un pachet de două nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele va costa 259 de lei de persoană, la trei stele pachetul va costa 189 de lei, iar la două stele - 139 de lei. Pentru a beneficia de reduceri, sejurul trebuie să se desfășoare în weekend-urile 7-9 decembrie, 14-16 decembrie și 21-23 decembrie 2012.


"Cu un tarif de aproximativ 50 de euro pentru două nopți la 4 stele, weekend-urile în București devin cele mai ieftine dintre capitalele țărilor din Europa", a mai spus Murad. Potrivit acestuia, prin programul lansat de federație tarifele la hotelurile de 2-4 stele sunt mai mici cu 30-35% față de cele practicate în luna decembrie prin sistemele de rezervări.


Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turiști direct de către hotelurile participante la program, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor și în funcție de numărul de locuri. În prezent sunt puse la dispoziția turiștilor aproape 1.000 de locuri, dar se așteaptă ca și alte hoteluri să se înscrie în program.


Dacă programul va avea succes, FPTR intenționează să-l extindă și în primele luni ale anului viitor. Următoarele orașe care vor intra în program sunt Cluj, Iași și Timișoara.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Septembrie 2012
Stire din Economie : CFR lansează "Biletul de grup"
Pagina a fost generata in 0.3394 secunde