Rădăcini Motors Constanța ia startul în raliul avantajelor

183
Rădăcini Motors Constanța  ia startul în raliul avantajelor - radacinimotors-1396531035.jpg

Articole de la același autor

Pentru că nu îți aduce anul ce îți aduc 24 de ore, vino până sâmbătă la Rădăcini Motors Constanța și profită în viteză de o ofertă excelentă. 
Toată gama Opel te așteaptă în showroom cu prețuri preferențiale: Opel Corsa - de la 7.350 euro, Opel Adam - de la 9.150 euro, Opel Astra - de la 10.350 euro, Opel Insignia - de la 14.125 euro, Opel Mokka - de la 12.000 euro, Opel Antara - de la 16.500 euro. De menționat este faptul că prețurile includ TVA și prima de casare 2014. 
4X4 cadou: Trăiește senzația completă a condusului, pe orice teren. Primești tracțiunea integrală cadou la Opel Insignia, Opel Mokka și Opel Antara. 


Oferte speciale de finanțare  
Alege oferta Cetelem Super Deal și, doar în cadrul evenimentului Opel 24H, ai DAE de 7,76%, iar comisionul de analiză rămâne zero. Oferta este valabilă până la sfârșitul acestei luni. De asemenea, poți cumpăra prin leasing noul tău Opel și ți se oferă dobânda preferențială de 4.5% prin IMPULS - Leasing. Oferta este valabilă pentru persoane juridice până pe 24 aprilie. 


CASCO -15% prin Allianz - Țiriac 
Acoperire la superlativ cu discount major! Chiar dacă ești un șofer precaut, nu poți preveni întotdeauna accidentele. Ca să faci față mai ușor situațiilor neprevăzute, ai acum o reducere de 15% pentru asigurarea Casco, în parteneriat cu Allianz. Reducerea se acordă în cele două zile ale evenimentului Opel 24H, cu condiția ca polițele să se încheie în maxim 30 de zile de la emiterea ofertei. 


Accesorii -30% 
Personalizare la maxim. Profită de reducerea de 30% la accesorii și pune-ți amprenta asupra mașinii tale exact cum îți dorești. Sau cum ai nevoie. Oferta este valabilă în limita stocului, în perioada 4-5 aprilie. Prețurile enunțate sunt valabile la achiziționarea prin leasing, includ TVA și prima de casare. 
Rădăcini Motors Constanța are sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 186B, în zona podului IPMC. 
Detalii puteți primi la telefon 0241.515.515 sau la constanta.radacini.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7092 secunde