Rădăcini Motors aduce în premieră, la Constanța, noul Opel Astra Sports Tourer

522
Rădăcini Motors aduce în premieră, la Constanța, noul Opel Astra Sports Tourer - cd255bf1648415305c461cbb8257efc0.jpg
Rădăcini Motors Constanța, reprezentantul mărcilor Opel și Chevrolet, a adus în municipiu noul model Opel Astra, varianta Sports Tourer. Prețul de pornire al acestuia este de 11.800 euro, TVA inclus, și va fi disponibil, în curând, prin Programul REMAT.
Dotările incluse în acest preț constau în ABS, ESP, CBC și EBD, airbag-uri frontale, laterale șofer și pasager, aer condiționat cu filtru de particule, geamuri electrice față, oglinzi exterioare electrice și încălzite, servodirecție electro-hidraulică, radio CD cu MP3, instrumente de bord cu inele cromate.
Forma sculptată a modelului Astra Sports Tourer adăpostește un habitaclu cu toate atributele aclamate pe scară largă ale modelului Astra hatchback, adăugând în același timp ample capacități de încărcare. Designul port-bagajului, eficient din punct de vedere al spațiului, ce asigură un impresionant volum de încărcare de până la 1.550 de litri, este completat de funcții premium inteligente, precum noile scaune spate FlexFold - un sistem care pliază scaunele spate la o apăsare de buton.
Astra Sports Tourer moștenește configurația șasiului și toate caracteristicile rafinate de conducere dinamică ale modelului Astra hatchback. Puntea spate beneficiază de o combinație inovatoare și unică dintre un arbore compus și un braț Watt.
Întrucât este foarte posibil ca Astra Sports Tourer să tracteze remorci, sistemul electronic de asistență la stabilizarea remorcii de la Opel este activat atunci când pe autovehicul se montează un cârlig de remorcare aprobat de Opel. Această funcție sofisticată de siguranță utilizează sistemul standard de Control Electronic al Stabilității pentru a contracara orice instabilitate care poate surveni la tractarea unei remorci sau rulote.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7352 secunde